ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.: 5ο Annual Planning Meeting – Ανασκόπηση 2023

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.: 5ο Annual Planning Meeting – Ανασκόπηση 2023

Την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το 5ο Annual Planning Meeting των εταιρειών του ομίλου μας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε..

Η συνάντηση ξεκίνησε με τον κ. Αγγελή Βασίλειο, σύμβουλο της Διοίκησης, ομότιμο καθηγητή ποσοτικών μεθόδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την ομιλία του με τίτλο: “Το όραμα ενός οργανισμού ως πυξίδα χάραξης της πορείας του και το Ανθρώπινο Δυναμικό ως το όχημα για την υλοποίησή του”, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για όλους τους συμμετέχοντες.

Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και C.F.O. κα. Λιάππη Μιρέλα, παρουσιάζοντας τον Απολογισμό του 2023 ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το 2023 ήταν μια ακόμη χρονιά, που οι εταιρείες μας έπιασαν τους στόχους ανάπτυξής τους. Δεκάδες νέοι φορείς (Δήμοι, Νοσοκομεία, Αναπτυξιακοί Οργανισμοί, ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ) μας εμπιστεύθηκαν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πολύδωρος Θάνος παρουσίασε τον Προγραμματισμό του 2024, τονίζοντας ότι έχουμε ήδη περάσει στη φάση της πιο θαρραλέας αξιοποίησης των δυνατοτήτων μας και επεσήμανε πως οι εταιρείες μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένες ώστε να τα καταφέρουν στους νέους ακόμη υψηλότερους στόχους.

Στα σημαντικά ορόσημα αυτής της χρονιάς ανήκουν:

  • Η απόσπαση 3 βραβείων για την 1η εφαρμογή του νέου Λογιστικού Πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης (Π.Δ.54/2018) σε ελληνικό Δήμο, τον Δήμο Φυλής, που ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την καθηγήτρια Λογιστικής κα. Σάνδρα Κοέν στα Finance & Accounting Awards 2023.
  • Η συμμετοχή των στελεχών της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. στην Ομάδα Έργου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την προετοιμασία της εφαρμογής της Λογιστικής Μεταρρύθμισης (Π.Δ.54/2018).
  • Η ολοκλήρωση της προσαρμογής δεκάδων φορέων του Δημοσίου Τομέα στο Νέο Λογιστικό Πλαίσιο της Γενικής Κυβέρνησης (Π.Δ.54/2018).
  • Η δημοσίευση του 2ου Voluntary Local Review ελληνικού Δήμου, του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης βάσει των 17 στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
  • Η δημιουργία του Οδηγού Νέων Διοικήσεων Δήμων καθώς και του πρώτου ψηφιακού βοηθού Δημάρχων mAior bot.
  • Η συμμετοχή των εταιρειών μας στο Smart Attica Digital Innovation Hub, ως Associate Partners.
  • Η υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., ώστε να υποστηρίξει με επάρκεια με τη σειρά της τους Δήμους της χώρας.
  • Η καταγραφή διαδικασιών καθώς και η επιτυχής ολοκλήρωση πλήθους εσωτερικών ελέγχων σε φορείς του Δημοσίου Τομέα.

Στη συνέχεια οι Ομάδες Επιχειρηματικών Λειτουργιών παρουσίασαν τον Απολογισμό και Προγραμματισμό τους.

Ακολούθησαν η παρουσίαση σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Γνώσης της εταιρείας, από τον κ. Μανούκα Δημήτρη, Πρόεδρο του Δ.Σ. και τις Επιχειρηματικές Λειτουργίες από την κα. Κυριακοπούλου Σωτηρία, Διευθύντρια Επιχειρηματικών Λειτουργιών.

Ακόμη, με βάση την Ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών για το 2023:

  • Το 100% των πελατών θα μας πρότεινε σε άλλους
  • Το 92% των πελατών κρίνουν την ποιότητα των υπηρεσιών ως πολύ καλή

Τέλος, παρουσιάστηκε ο Απολογισμός, ο Προγραμματισμός της Ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και το ετήσιο Εκπαιδευτικό Πλάνο, από την Υπεύθυνη HR, κα. Παπαγιαννοπούλου Φανή.

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, οδήγησαν τις εταιρείες του ομίλου μας να ξεπεράσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα 2 εκ. ευρώ κύκλο εργασιών.

Οι εργασίες του 5ου Annual Planning Meeting, μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, καθώς ανέδειξαν τις σημαντικές δυνατότητες της εταιρείας που βασίζονται στην υποδομή που σχεδιασμένα χτίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και βραδινή έξοδος, με όλες και όλους τους εργαζόμενους να φοράνε τα μεγαλύτερα και τυχερά τους χαμόγελα για τη νέα χρονιά!

Το ταξίδι για το 2024 έχει ήδη αρχίσει με πολύ μεγάλες επιτυχίες!