ESPA
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 8540 914 & 941
FAX 210 8547 718
EMAIL info@anavathmisi.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Πάρνηθος 44
144 52 — Μεταμόρφωση Αττικής
Βρείτε μας στο Google maps
Clients

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Eetaa
EETAA A.E.
Dimos Filis
Δήμος Φυλής
Eody
ΕΟΔΥ
Elliniki Omospondia Arsis Varwn
Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών
1
Δήμος Λαμιέων
Dimos Eleysinas
Δήμος Ελευσίνας
Dimos Korinthiwn
Δήμος Κορινθίων
Dimos Nayplio
Δήμος Ναυπλιέων
Dimos Krestenwn
Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Notias Kinoyrias
Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Eurotas
Δήμος Ευρώτα
Hrakleioy Attikis
Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Logometa
Δήμος Μεταμόρφωσης
Perama
Δήμος Περάματος
Renti
Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη
Notias Thiras
Δήμος Θήρας
Notias Tinoy
Δήμος Τήνου
Oinousses 2
Δήμος Οινουσσών
Dimos Skiathou 300x
Δήμος Σκιάθου
Istiaia
Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
Eretria
Δήμος Ερέτριας
Dimos Notia Kerkyra
Δήμος Νότιας Κέρκυρας
Minoas
Δήμος Μινώα - Πεδιάδας
Amariou
Δήμος Αμαρίου
Deyath
ΔΕΥΑ Θήρας
Logo Dipethe Kerkyras
ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας
Pinakothiki Kerkyras
Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας
Opan
ΟΠΑΝ Ν.Ιωνίας
Nppd
ΕΣΤΙΑ Διονύσου
Marathonas
Τετραπολις Μαραθώνα
Mytilinh
Σύνδεσμος Κοιν. Προστασίας Λέσβου
Loutraki
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου
Wropos
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού
Argolida
Επιμελητήριο Αργολίδας
Epimelitirio Trikalwn
Επιμελητήριο Τρικάλων
Dikigorikos Syllofgos Chanion
Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Sokos Lista
Η συνεργασία μας με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ είναι μακρόχρονη. Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται ο επαγγελματισμός, η βαθιά γνώση λογιστικής και νόμων, καθώς και η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν στην παροχή των υπηρεσιών τους και στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Σωτήρης Σώκος ΟΡΚΩΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ AUDIT SERVICES AE
Pappous Xristos
Με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ συνεργαζόμαστε από το 2007, κάνοντας πράξη το όραμά μας για έναν σύγχρονο αγνώριστο Δήμο, ένα Δήμο πρότυπο. Ο Δήμος Φυλής, με την υποστήριξη της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ, βγήκε από την αφάνεια και πλέον πρωταγωνιστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατακτώντας την μια πρωτιά πίσω από την άλλη.
Χρήστος Παππούς ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ
Gianakopoulos
Η συνάντηση και συνεργασία μας με την ομάδα της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, μάς επέτρεψε από κοινού να προτείνουμε τρόπους για την ουσιαστική αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, με σκοπό σημαντικές, θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Δημοσίων οργανισμών που τους ενδυναμώνουν.
Γιώργος Γιαννακόπουλος ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (CEO) SCIFY ΑΜΚΕ, ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ (ΕΛΕ Β') ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
Birbas
Στη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος Αιγάλεω, είχαμε μια ουσιαστική συνεργασία με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Ήταν μια περίοδος δημιουργική, κατά την οποία προτάθηκαν, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, λύσεις για την αποδοτικότερη λειτουργία του υπηρεσιακού μηχανισμού με τελικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Δημήτρης Μπίρμπας Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Tzanne
Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ είναι μια Ομάδα που λύνει προβλήματα, μια Ομάδα που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι.
Παναγιώτα Τζάννε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Upg 1023
Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στη διαδρομή μου συνάντησα τους ανθρώπους της «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.», που αντάμα πορευτήκαμε και συνεχίζουμε με πρωταρχικό στόχο την προσφορά με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Θανάσης Παζαρλόγλου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Τ. Δ/ΝΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΤΑ
277949242 556437895648432 4448062601231963822 N
Από την πολύχρονη συνεργασία μου με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, έχω εντυπωσιαστεί από τον υπέρμετρο ζήλο που αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα που αφορούν τους φορείς του Δημοσίου Τομέα, την εμπειρία και γνώση των θεμάτων από το στελεχιακό δυναμικό, την αμέριστη υποστήριξη ανά πάση στιγμή των «πελατών» της με συνέπεια και επαγγελματισμό, τα λαμπρά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του προσωπικού της.
Κοσμάς Νικολόπουλος Τ. Δ/ΝΤΗΣ ΟΤΑ, Τ. ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΕΣΔΔΑ-ΥΠΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
Upg 1086
Σε όλα αυτά τα, παραπάνω από είκοσι, χρόνια συνεργασίας μας, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε στην πράξη, την βαθιά γνώση της εταιρείας, σχετικά με το Λογιστικό και Συμβουλευτικό αντικείμενο σε όλο το φάσμα των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης. Όπως επίσης και τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό, με τον οποίον αντιμετωπίζουν τον οποιοδήποτε Ο.Τ.Α, πελάτη τους.
Μανώλης Ρωμανιάς ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ALFAWARE A.E.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 1
Ο Δήμος Σκιάθου συνεργάστηκε με την Αναβάθμιση, για το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου, πρόκειται για ένα επιχειρησιακό που για πρώτη φορά στη χώρα μας εναρμονίζεται με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Σκιάθου, είναι η απόδειξη πως η συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιστημονικής Κοινότητας και του επιχειρήν, μπορεί να γίνει καλή πρακτική που μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Αναβάθμιση για την εξαιρετική συνεργασία
Θοδωρής Τζούμας ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το μεγάλο εύρος εργασιών που αναλαμβάνουμε καθώς και η εκτενής πείρα των στελεχών μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού πελατολογίου από φορείς του Δημοσίου τομέα σε όλη την Ελλάδα, που αφορά ένα πολύ υψηλό ποσοστό επί του συνόλου αυτών (ΟΤΑ α΄& β΄ βαθμού, Κεντρική Κυβέρνηση, Νοσοκομεία, Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης, Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια, Ανεξάρτητες Αρχές, ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ