ESPA ESPA

Θες να μάθεις τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι Νέες Διοικήσεις των Δήμων για το πρώτο εξάμηνο;

Ρώτα τον mAior

Σύνδεσμος της σελίδας του Chatbot
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 8540 914 & 941
FAX 210 8547 718
EMAIL info@anavathmisi.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Πάρνηθος 44
144 52 — Μεταμόρφωση Αττικής
Βρείτε μας στο Google maps

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1999

ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟ (ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)
ΤΟ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

2003

Συμμετοχή στελεχών της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού όσο και της μεταγενέστερης υλοποίησης του νέου κλαδικού λογιστικού σχεδίου των μονάδων Υγείας Π.Δ 146/2003.

Έως το 2003

Εφαρμογή του κλαδικού λογιστικού σχεδίου των Ο.Τ.Α. Π.Δ.315/1999 σε δεκάδες Δήμους της επικράτειας, γεγονός που κατέστησε της εταιρεία μας πρωταγωνιστή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, παρέχοντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον υπηρεσιακό μηχανισμό των ΟΤΑ.

2004

Συμμετοχή στελεχών της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. στις εργασίες στο πλαίσιο της επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής (Ε.ΣΥ.Λ.) για την αναθεώρηση των διατάξεων του Π.Δ. 315/1999 και την προσαρμογή του στον νέο τύπο προϋπολογισμού.

2006

Εκπόνηση δεκάδων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (business plans) σε Δήμους σε συνεργασία με πλήθος Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καινοτομία που εισήχθη με τον νέο κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).

2010

Συμμετοχή στελεχών της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. στην επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών για την σύνταξη του οδηγού της Απογραφής Έναρξης για τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού.

2011

Σημαντική συμβολή στην οικονομική και διοικητική ενοποίηση εκατοντάδων Δήμων που επέβαλε το πρόγραμμα Καλλικράτης (Ν.3852/2010).

2011-2016

Εφαρμογή του κλαδικού λογιστικού σχεδίου των Ο.Τ.Α. Π.Δ.315/1999 σε δεκάδες ενοποιημένους Δήμους της επικράτειας.

2017-2020

Συμμετοχή στο έργο S.W.A.N. a digital Solid Waste reuse plAtform for BalkaN, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG-BalkanMed 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ.

2018

Διενέργεια Απογραφής και κατάρτιση Ισολογισμού Έναρξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

2021

Εφαρμογή του νέου Λογιστικού Πλαισίου φορέων Γενικής Κυβέρνησης (Π.Δ. 54/2018), βασισμένου στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα, για πρώτη φορά σε ελληνικό Δήμο, στον Δήμο Φυλής, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

2021

Εκπόνηση σε συνεργασία με την PlanBe και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, του 1ου ελληνικού Voluntary Local Review για λογαριασμό του Δήμου Σκιάθου.

Εκπόνηση σε συνεργασία με την PlanBe, Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για τον Δήμο Περάματος.Σύμφωνα με έρευνα ικανοποιήσης πελατών, 2022

95% ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗSokos Lista
Η συνεργασία μας με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ είναι μακρόχρονη. Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται ο επαγγελματισμός, η βαθιά γνώση λογιστικής και νόμων, καθώς και η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν στην παροχή των υπηρεσιών τους και στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Σωτήρης Σώκος ΟΡΚΩΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ AUDIT SERVICES AE
Pappous Xristos
Με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ συνεργαζόμαστε από το 2007, κάνοντας πράξη το όραμά μας για έναν σύγχρονο αγνώριστο Δήμο, ένα Δήμο πρότυπο. Ο Δήμος Φυλής, με την υποστήριξη της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΕ, βγήκε από την αφάνεια και πλέον πρωταγωνιστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατακτώντας την μια πρωτιά πίσω από την άλλη.
Χρήστος Παππούς ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ
Gianakopoulos
Η συνάντηση και συνεργασία μας με την ομάδα της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, μάς επέτρεψε από κοινού να προτείνουμε τρόπους για την ουσιαστική αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, με σκοπό σημαντικές, θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Δημοσίων οργανισμών που τους ενδυναμώνουν.
Γιώργος Γιαννακόπουλος ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (CEO) SCIFY ΑΜΚΕ, ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ (ΕΛΕ Β') ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
Birbas
Στη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος Αιγάλεω, είχαμε μια ουσιαστική συνεργασία με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Ήταν μια περίοδος δημιουργική, κατά την οποία προτάθηκαν, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, λύσεις για την αποδοτικότερη λειτουργία του υπηρεσιακού μηχανισμού με τελικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Δημήτρης Μπίρμπας Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Tzanne
Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ είναι μια Ομάδα που λύνει προβλήματα, μια Ομάδα που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι.
Παναγιώτα Τζάννε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Upg 1023
Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στη διαδρομή μου συνάντησα τους ανθρώπους της «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.», που αντάμα πορευτήκαμε και συνεχίζουμε με πρωταρχικό στόχο την προσφορά με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Θανάσης Παζαρλόγλου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Τ. Δ/ΝΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΤΑ
277949242 556437895648432 4448062601231963822 N
Από την πολύχρονη συνεργασία μου με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, έχω εντυπωσιαστεί από τον υπέρμετρο ζήλο που αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα που αφορούν τους φορείς του Δημοσίου Τομέα, την εμπειρία και γνώση των θεμάτων από το στελεχιακό δυναμικό, την αμέριστη υποστήριξη ανά πάση στιγμή των «πελατών» της με συνέπεια και επαγγελματισμό, τα λαμπρά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του προσωπικού της.
Κοσμάς Νικολόπουλος Τ. Δ/ΝΤΗΣ ΟΤΑ, Τ. ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΕΣΔΔΑ-ΥΠΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
Upg 1086
Σε όλα αυτά τα, παραπάνω από είκοσι, χρόνια συνεργασίας μας, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε στην πράξη, την βαθιά γνώση της εταιρείας, σχετικά με το Λογιστικό και Συμβουλευτικό αντικείμενο σε όλο το φάσμα των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης. Όπως επίσης και τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό, με τον οποίον αντιμετωπίζουν τον οποιοδήποτε Ο.Τ.Α, πελάτη τους.
Μανώλης Ρωμανιάς ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ALFAWARE A.E.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 1
Ο Δήμος Σκιάθου συνεργάστηκε με την Αναβάθμιση, για το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου, πρόκειται για ένα επιχειρησιακό που για πρώτη φορά στη χώρα μας εναρμονίζεται με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Σκιάθου, είναι η απόδειξη πως η συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιστημονικής Κοινότητας και του επιχειρήν, μπορεί να γίνει καλή πρακτική που μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Αναβάθμιση για την εξαιρετική συνεργασία
Θοδωρής Τζούμας ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ