ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.: 4ο Annual Planning Meeting – Ανασκόπηση

Tο Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 4ο Annual Planning Meeting της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Η συνάντηση ξεκίνησε με τον Απολογισμό του 2022 από την Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και C.F.O. κα. Λιάππη Μιρέλα, η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η άνοδος της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών και η διεύρυνση του πελατολογίου, μας φέρνει πιο κοντά στο στρατηγικό μας στόχο, δηλαδή στο να αποκτήσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δημόσιο Τομέα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.! ».

Στον Προγραμματισμό του 2023, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πολύδωρος Θάνος παρουσίασε το σχεδιασμό για το 2023 και ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους για τη νέα χρονιά «παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας που είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και βιώσιμου Δημόσιου Τομέα, ικανού να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις».

Ο κ. Αγγελής Βασίλειος, ομότιμος καθηγητής ποσοτικών μεθόδων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο: «Οι ανάγκες των πελατών & η ικανοποίηση τους στο πλαίσιο του οράματος & της αποστολής της εταιρίας».

Το 2022 αποδείχθηκε ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. & την PlanBe. Αρκετοί νέοι φορείς εμπιστεύθηκαν τις εταιρείες μας, όπως η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., η Περιφέρεια Α.Μακεδονίας & Θράκης, ο Δήμος Λαμιέων, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου κ.ά.

Στα εμβληματικά έργα αυτής της χρονιάς ανήκουν:

  • ΕΕΤΑΑ Α.Ε.: Παροχή υπηρεσιών λογιστικής, φορολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης
  • Περιφέρεια Α. Μακεδονίας & Θράκης: Διενέργεια απογραφής έναρξης και κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων
  • Δήμος Κορινθίων: Καταγραφή, τυποποίηση, μοντελοποίηση & ηλεκτρονική διαχείριση διαδικασιών
  • ΕΟΔΥ: Προσαρμογή στο Νέο Λογιστικό Πλαίσιο της Γενικής Κυβέρνησης (Π.Δ.54/2018)

Το Β’ Μέρος της Ημερίδας, ήταν αφιερωμένο στις Ομάδες Scrum, οι οποίες παρουσίασαν τον Απολογισμό και Προγραμματισμό τους.

Ακολούθησαν η παρουσίαση σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Γνώσης της εταιρείας, από τον Μανούκα Δημήτρη, Πρόεδρο του Δ.Σ. και τις Επιχειρηματικές Λειτουργίες από την Κυριακοπούλου Σωτηρία, Διευθύντρια Επιχειρηματικών Λειτουργιών.

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή παρουσία της εταιρείας, η οποία βελτιώθηκε σημαντικά με:

  • Την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του νέου website
  • 15% αύξηση εγγεγραμμένων χρηστών newsletter
  • 113,3% αύξηση επισκεψιμότητας στο Facebook

Ακόμη, με βάση την Ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών για το 2022:

  • Το 100% θα πρότεινε την εταιρεία σε συνεργάτη, ενώ
  • Το 94% έχει πολύ καλή εικόνα για την εταιρεία συνολικά

Τέλος, έγινε ξεχωριστή παρουσίαση για την Αξιολόγηση του Προσωπικού, από την Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, Παπαγιαννοπούλου Φανή, καθώς και τον Απολογισμό Βιωσιμότητας του 2022, από τον Μπίθα Γιώργο, Strategy Consultant της PlanBe.

Στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και εξορθολογισμού του Communication on Progress 2023, δημιουργήθηκε το Early Adopter Programme. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, καθώς η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε. επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.000 εταιρείες διεθνώς, που θα χρησιμοποιήσουν πρώτες και θα παράσχουν σχόλια για τη νέα βελτιωμένη ψηφιακή πλατφόρμα CoP.

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, αποκρυσταλλώθηκαν στην αύξηση κατά 9% του κύκλου εργασιών (1.723.183,04 ευρώ), φτάνοντας στο 60% συνολική αύξηση σε επίπεδο 5ετίας.

Οι εργασίες του 4ου Annual Planning Meeting, μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία, καθώς ανέδειξαν τις σημαντικές επενδύσεις τις εταιρείας στην καινοτομία και το ανθρώπινο δυναμικό και την άνοδο της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών. Το Προσωπικό, η Διοίκηση και οι Συνεργάτες της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., αποτελούν μια μεγάλη και ενωμένη Ομάδα, που είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Ακολούθησε γεύμα και κοπή της βασιλόπιτας σε εστιατόριο με όλους τους εργαζόμενους.

Το 2023 έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς!