Μέχρι τις 17 Αυγούστου, η υποβολή αιτήσεων για βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

Με Ανακοίνωσή του στις 12/08/2022, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενημερώνει πως παρατείνεται έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου του 2022, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης Θέσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠμεΑ, για την περίοδο 2022-2023.

Σκοπός της παράτασης, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μετά και το αυξημένο ενδιαφέρον που σημειώθηκε από τις πρώτες μέρες που άνοιξε η πλατφόρμα, σύμφωνα με Ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τους γονείς ή εκπροσώπους των παιδιών με χρήση των κωδικών του Taxisnet, στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει γονείς που εργάζονται τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, καθώς και μια νέα κατηγορία voucher για γονείς με υψηλότερα εισοδήματα, που φθάνουν έως και τα 42.000 Ευρώ.