Κάλεσμα έμπρακτης στήριξης από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου και λειτουργία Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας, για την συνδρομή των Δήμων που πλήττονται από τις πυρκαγιές

Με την Αρ. Πρωτ. 2693/06.08.2021 Επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους της χώρας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ζητά να στηριχθούν έμπρακτα όλοι οι Δήμοι και οι πολίτες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, αυτή τη δύσκολη στιγμή κανένας Δήμος και κανένας πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος σε αυτή τη δοκιμασία.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας από την πρώτη στιγμή έχει έρθει σε επαφή με τους Δήμους που πλήττονται από τις πυρκαγιές , ώστε να καταγράψει τις ανάγκες τους και να μπορέσει να τους βοηθήσει. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα μπορούν όσοι Δήμοι αλλά και ιδιώτες χορηγοί ή απλοί πολίτες επιθυμούν, να συνδράμουν στην κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από τις καταστροφές με όποιον τρόπο ο καθένας επιλέξει.

Την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο λινκ: https://forms.gle/bsFRFgZWN5nDVrLv6