Επικαιρότητα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ: Δεν μυρίζουν τα λύματα…

14-02-2012

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ  ΕΙΧΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ.

Ακόμα και τώρα που η χώρα είναι σε αυτή την κρίσιμη θέση ο Θεόδωρος Πάγκαλος συνεχίζει να θέλει και να επιμένει ακόμα και στη Βουλή να γίνει η διαχείριση των απορριμμάτων όπως ο ίδιος θέλει. Μάλιστα, επιτέθηκε στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης που αντιδρούν με την εν λόγω μέθοδο η οποία είναι περιβαλλοντικά απορριπτέα από όλη την Ευρώπη.

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καλείται να βρει 325 εκατ. ευρώ προκειμένου να κλείσει  το νέο πακέτο στήριξης, μέσα στην επόμενη  εβδομάδα απετάσσονται 413 εκατ. ευρώ, που  επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για  τη χρηματοδότηση έργων επεξεργασίας υγρών λυμάτων στην Αττική» τόνισε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο Θόδωρος Πάγκαλος καταγγέλλοντας ότι  οι δήμοι δεν προωθούν τις σχετικές διαδικασίες για αυτές τις επενδύσεις.

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής προκλητικά:

« Ενώ σκοτωνόμαστε με τους Ευρωπαίους 413 εκατ. ευρώ πρόκειται να εξαφανιστούν και με την ανοχή της ΕΥΔΑΠ που είναι κρατική επιχείρηση και ανήκει σε συγκεκριμένο υπουργείο, επειδή κάποιοι Δήμαρχοι με τους οπαδούς τους εκτιμούν ότι οι εγκαταστάσεις αυτές μυρίζουν… Ε δε μυρίζουν αλλά εμείς είμαστε καθυστερημένοι πολιτικά, πνευματικά και πολιτιστικά».

Δεν υπάρχει απάντηση στα όσα απαράδεκτα και προκλητικά είπε ο Θ. Πάγκαλος. Και η λέξη ΕΛΕΟΣ είναι λίγη για τον αρχολίπαρο πολιτικό…

www.otanews.gr

Αφήστε μια απάντηση