Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών : Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς

Αξιότιμοι συνεργάτες,

 

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., στην προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της αλλά και ενδυνάμωσης των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, πιστοποιημένη με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, διερευνά ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον βαθμό ικανοποίησής τους σχετικά με τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες.

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Για αυτόν το λόγο ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα στο να μάθουμε πως νιώθετε με την απόδοσή μας καθώς τα σχόλια σας και οι προτάσεις σας θα μας βοηθήσουν στο να εξασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας.

Η έρευνα αποτελείται από 10 σύντομες ερωτήσεις και για αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για την ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Για να μεταβείτε στο ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν μπορείτε να έχετε ολοκληρώσει την έρευνα έως τις 12/02/2021.

Όλες οι απαντήσεις θεωρούνται εμπιστευτικές, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές πληροφοριακό περιβάλλον και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για εσωτερική χρήση, ως εργαλείο βελτίωσης των υπηρεσιών της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε..

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια / διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε την κα. Ε. Στρουμπάκη στο τηλέφωνο 210 8540914 ή να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@anavathmisi.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώσατε και ανυπομονούμε να λάβουμε τις απαντήσεις σας.

 

Για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.,

 

Θάνος Πολύδωρος

Διευθύνων Σύμβουλος