Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών 2023: Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς

Αξιότιμοι Συνεργάτες,

Καλή χρονιά και ευχές για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2024.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., πιστοποιημένη με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, διερευνά ανά τακτά χρονικά διαστήματα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σχετικά με τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση τους αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εν λόγω διαδικασίας, η γνώμη σας είναι σημαντική. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο  για την ηλεκτρονική συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου αποτελούμενου από κάποιες σύντομες ερωτήσεις. Απλά πατήστε στο σύνδεσμο ή αντιγράψτε τη διεύθυνση: https://forms.office.com/e/MrU0Me384B

Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας, έως και τις 24/01/2024.

Όλες οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές, αποθηκεύονται σε ασφαλές πληροφοριακό περιβάλλον και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική χρήση, ως ένα ακόμα εργαλείο βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε..

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε απευθείας την κα. Σωτηρία Κυριακοπούλου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας, στο τηλέφωνο 6976 787 207 ή να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: skyriakopoulou@anavathmisi.gr.

Αναμένουμε την αξιολόγηση, τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.,

Θάνος Πολύδωρος

Διευθύνων Σύμβουλος