Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών 2021: Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς.

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Καλή χρονιά και ευχές για ένα δημιουργικό και ασφαλές 2022.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., πιστοποιημένη με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, διερευνά ανά τακτά χρονικά διαστήματα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σχετικά με τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση τους αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εν λόγω διαδικασίας, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για την ηλεκτρονική συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου αποτελούμενου από 10 σύντομες ερωτήσεις. Απλά πατήστε στο σύνδεσμο ή αντιγράψτε τη διεύθυνση: https://forms.office.com/r/Gs2drfQvXM

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να έχουμε λάβει τις απαντήσεις σας έως και τις 21/01/2022.

Όλες οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές, αποθηκεύονται σε ασφαλές πληροφοριακό περιβάλλον και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική χρήση, ως ένα ακόμα εργαλείο βελτίωσης των υπηρεσιών της εταιρείας μας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε την κα. Σωτηρία Κυριακοπούλου στο τηλέφωνο 210 8540914 ή να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο skyriakopoulou@anavathmisi.gr.

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας καθώς ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα αφενός να μάθουμε πως αξιολογείτε τις υπηρεσίες μας και αφετέρου να λάβουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

 

Για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε.,

 

Θάνος Πολύδωρος

Διευθύνων Σύμβουλος